irenebollmann87Født 17.07.1963
Død 23.03.1994

Irene Bollmann vokste opp på Grim i Kristiansand. Allerede på barneskolen ble det oppdaget at hun hadde flere sykdommer. Første operasjon var i ti års alderen, og siden ble det flere, inne på Rikshospitalet i Oslo.

Til tross for sine plager og ikke den letteste barndom var hun ei utrolig positiv og snill jente. Det skjedde aldri at hun avviste noen.

Irene satte pris på livet. I ungdommen var hun ofte å finne på Cilius, det poulære diskoteket i Kristiansand på 80 tallet. Alle de ansatte var hennes venn, og hun stod aldri noen gang i kø for å komme inn.

Etter kokkeskolen traff hun Oddvar, og flyttet sammen med ham i Stavanger hvor de giftet seg. Datteren Lisa Marie kom til verden i 1985.

De ble skilt noen år senere og Irene flyttet tilbake til Kristiansand sammen med Lisa Marie. Dette ble gode år med mye sosial omgang. Irene var svært god likt og hun hadde veldig mange venner. Fordi hun var så uendelig snill og livlig.

I 1990 døde hennes mor, og det ble avdekket at Irene hadde samme sykdom; Marfans syndrom. Hun ble flydd til Rikshospitalet i mars under et hjerteinfarkt, og døde der to uker senere. Irene ble begravet på Oddernes Kirkegård i Kristiansand.

Hun er dypt savnet blandt både familie og venner. Jenta med strålende humør til tross for mye motgang. Vi er mange som har gode minner å tenke tilbake på.
Hvil i fred kjære søster. 

 

Jan Olav Bollmann
bror

 
Webløsning levert og vedlikeholdes av Web Norge © 2013-2021. Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bollmann.